Stichting Warm Welkom

Help ons mee

Wil je ook werken bij Warm Welkom en zo bijdragen aan een beter bestaan voor nieuwkomers in Amsterdam-Noord? Wij hebben altijd plek voor diverse soorten vrijwilligers en leuke stagemogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vacatures

Vacature: Vrijwilligerscoördinator (freelance) 

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilligerscoördinator (voor 10 uur per week). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren van ons Praatcafé en onze community van nieuwkomers en locals in Amsterdam Noord. Dit is een betaalde baan (freelance). 

Klik hier voor meer info en solliciteer voor 31 juli.  

Vrijwilliger taallessen

Ben jij zelf ervaren nieuwkomer en wil je assisteren bij de lessen voor nieuwe nieuwkomers? We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen bij het geven van de lessen bij NL-Training (ongeveer 2 uur per week). Voor deze vrijwilligersfunctie krijg je een vrijwilligersvergoeding. Klik hier voor meer info en meld je aan. 

Vrijwilliger Praatcafé

Meedoen als vrijwilliger bij het Praatcafé? Jij praat met nieuwkomers waardoor ze steeds beter Nederlands leren spreken. En zelf kom je in contact met allemaal leuke mensen uit verschillende culturen. Klik hier voor meer info en meld je aan. 

Vrijwilliger IMBY buurtgroep Noord: Buurthost 

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die als buurthost actief wil worden om nieuwkomers in Amsterdam Noord een Warm Welkom te geven (ongeveer 1-4 uur per week). Ook als je zelf nieuwkomer bent, ben je heel erg welkom. We hebben in Noord een IMBY buurtgroep (whatsapp groep). Jij gaat met mensen die al in deze groep zitten contact maken en organiseert dingen om samen te ondernemen. 

Heb zelf een activiteit die interessant is om in samenwerking te ontwikkelen?
Neem dan vooral contact met ons op!

Wees welkom doe mee!

Bel ons op 06-44188441, mail naar noord@warmwelkomamsterdam.nl of laat hier je contactgegevens achter:

 

Vrijwilligersformulier